joi, 22 februarie 2018

Simona Halep primul loc mondial

Simona Halep se pregăteşte să revină pe 
primul loc în ierarhia mondială



Caroline Wozniacki a explicat, imediat după ce a plecat învinsă de la Doha şi a pierdut primul loc mondial în faţa Simonei Halep, că obiectivul său nu este şefia tenisului feminin, ci un parcurs bun la Indian Wells şi Miami. De asemenea, daneza a avut şi eu mesaj pentru sportiva din Constanţa.

Wozniacki va pierde începând de săptămâna următoarea şefia în tenisul feminin în faţa Simonei Halep. Daneza a reacţionat fair-play, a transmis un mesaj în acest sens, dar a vorbit şi despre problemele medicale ale rivalei sale: "Ştiu că Simona are o echipă bună în jurul ei şi sunt convinsă că se va întoarce rapid pe teren şi va fi jucătoarea pe care o ştim cu toţii. Sper să aibă parte de o recuperare cât mai bună şi cât mai rapidă şi o aştept din nou pe teren, gata de luptă. Nu este niciodată plăcut să fii accidentată, aşa că îi doresc tot binele", a declarat daneza

Ce să mai citim? 

Signify și Universitatea Boston confirmă eficiența radiațiilor UVC, reușește să distrugăvirusurile în doar câteva secunde.

Virusul Misterios

Europa este o "cum ar fi pe care am moștenit-o"

Măsuri de maximă protecție

Sheme Electronice

Robotul ADN ar putea ucide celulele canceroase

SARS a fost o boală relativ rară; la sfârșitul epidemiei, în iunie 2003

Planet REBOOT



Stere Halep, despre ultimele probleme ale Simonei: "Are nevoie de repaus total" Tatăl tenismenei a dezvăluit principala preocupare a echipei din jurul lui Halep

Stere a oferit ultimele informaţii despre Simona Halep, după ce sportiva s-a accidentat la Doha, fiind forţată în cele din urmă să abandoneze turneul. Tatăl numărului 2 mondial susţine că nu vor mai exista riscuri pe viitor, iar Simona va reveni în ciurcuit în momentul în care va fi la 100% din punct de vedere fizic. 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu